Wat kunnen wij voor u betekenen:

De Paspop kan het hele proces van schets tot en met het eindproduct voor u realiseren. Zo kunnen wij met uw idee of ruwe schets beginnen om een ontwerp te maken. Indien u al een ontwerp of proefmodel heeft kunnen wij de patronen tekenen, digitaliseren en reproduceren. In ons atelier kunnen wij het eindproduct maken en/of tot een raderblad komen die geheel naar uw wens wordt ontworpen, klaar voor de drukkerij. Indien gewenst maken we ook de stofberekeningen, patroonbeschrijvingen en naai-instructies.

Ontwerpen

Met de schets wordt uw wens vormgegeven in een proefontwerp. Dit proefontwerp wordt in proefkatoen gemaakt tot een eerste model (toille) in elk door u gewenste confectiemaat. De toille geeft de mogelijkheid om uw wensen te verifiëren en zonodig aan te passen. Dan gaan wij de patroondelen verder uitwerken tot een definitief ontwerp. Voor het maken van individueel op maat gemaakte patronen is het noodzakelijk om per persoon de individuele maten op te nemen. Het kan noodzakelijk zijn om individueel enkele malen door te passen. Tijdens het ontwerpen kan de stofkeuze van groot belang zijn. Wij kunnen u hierbij adviseren.

Digitaliseren

Het ontwerp wordt gescand en digitaal bewerkt in Autocad. Wij kunnen in alle gangbare formaten leveren.

Uitschalen

Het digitale patroon kan in alle gewenste confectiematen worden uitgeschaald.

Atelier

In het Atelier kunnen wij het ontwerp realiseren in de stof naar keuze. Wij kunnen u hierbij adviseren. Wij werken met een gespecialiseerd atelier die gewend is bijzondere en enkele stuks te maken. Alle modellen worden uitstekend afgewerkt afgeleverd.

Raderbladen

De digitale patronen kunnen in alle gewenste confectiematen op een raderblad worden gezet in een duidelijke en overzichtelijke lay-out in elk gewenst lettertype, lijntype en papierformaat. De lijnen kunnen zelfs desgewenst worden ontworpen in een bedrijfseigen stijl. Een bedrijfslogo of eigen tekst kan in de lay-out worden opgenomen.

Naai-instructies

Bij het publiceren van een raderblad horen instructies omtrent werkvolgorde, patroondeelnummers en praktische naaitechnische tips.

Plotservice

Alle digitale patronen kunnen in elke gewenste lay-out worden geplot in A0-formaat op elke gewenste papiersoort en in kleur.


> Klik hier voor referenties <

home | winkel | patronen | archief | bedrijven | maatkleding | contact
© 2009 de paspop, amsterdam